Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vem blir årets lussekatt 2015?

Nu är det dags att kora en vinnare i vår populära Lussekatt-tävling. Vem som vinner avgör du genom att rösta på din favorit i bildspelet här!

Annons

Över 300 kandidater har anmälts till årets tävling och ni läsare har röstat fram fem katter från vardera kategori, söta, coola och galna katter. Dessutom har en jury utsett sina fem favoriter. Så nu är finalfältet på hela 20 katter klart, och nu är det upp till er läsare att utse en vinnare.

Var med och påverka vilken av dessa 20 katter som kommer att ta hem den åtråvärda titeln.

Så här går det till: Sms:a HH(mellanslag)KATT följt av numret på din favorit. Skicka det till 72001. Stopptid för röstningen är 9 december klockan 12.00. Finalisterna hittar du i bildspelet ovan, där ser du även vilket nummer varje katt har.

Varje sms kostar 10 kronor + eventuell trafikavgift.

De 20 katterna presenteras både i våra papperstidningar och här på helahälsingland.se. Finalomröstningen för att utse den slutliga vinnaren pågår 2-9 december klockan 12.00. Årets lussekatt presenteras den 12 december.

Vinnaren av tävlingen Årets Lussekatt får presentkort på Hälsinge smådjursklinik, värt 2500 kronor. Dessutom får tvåan presentkort på samma ställe för 1500 kronor och trean presentkort på 1000 kronor.

Mer läsning

Annons