Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vår nya app kan vinna pris – nominerad till årets idé

/

Hyperlokala pushnotiser kan ge Helahälsingland.se pris för "Årets idé" i tävlingen Årets dagstidning som arrangeras av Dagens media och Tidningsutgivarna.
– Det är otroligt roligt, riktigt kul att vi uppmärksammas för det här, säger Markus Sandin, redaktionellt utvecklingsansvarig på Mittmedia.

Annons

Tävling: Ladda ner appen – var med och tävla om blomstercheckar till alla hjärtans dag!

Det som under flera år bara var en idé har blivit verklighet och en succé. Den unika funktionen att erbjuda användarna av appen att få nyheter från just det område de är intresserade av har tagits emot med öppna armar av användarna och branschen.

– Många har hört av sig och tycker att det är en häftig funktionalitet att man kan välja exakt det område som man är intresserad av, säger Markus Sandin.

Nu är appen en av tre kandidater till priset "Årets idé" med nomineringen:

"Med MittMedias nya appar så ökar relevansen för såväl läsarna som annonsörerna, det är hyperlokalt på riktigt. Apparna har fått ett positivt mottagande och har på kort tid överträffat uppsatta mål. Genom smarta automatiseringar och en egenutvecklad plattform så går det även att skala obegränsat. Enkelt och genialt."

Användaren av appen ställer själv in det område som de är intresserade av. Lägenheten mitt i stan eller stugan längst ut på vischan. Händer det något i det område man bevakar får man en pushnotis i sin telefon.

– Nu jobbar vi för fullt på att utveckla det här, man ska kunna ställa in ännu personligare vilka nyheter man vill följa, säger Markus Sandin.

Vår app ställs mot den nya nyhetssajten Kit och Blank Spot project – där många håller appen som favorit.

Tävlingen avgörs den 15 mars på Berns salonger i Stockholm.

Läs mer: Så gör du för att få pushnotiser till din telefon

Läs mer: Yrkeschaufför: "En snabb titt i appen så har jag koll på olyckorna"

Följ nyhetsflödet och få pushnotiser om viktiga händelser från ditt närområde. Ladda ner vår nya app här, till Iphone eller till Android!

Iphone: App Store

Android: Play Butik

Mer läsning

Annons