Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Succén fortsätter för vår nya app – tusentals laddar ner den

/

Succén fortsätter för helahälsingland.se:s färska mobila nyhetsapp. Sedan appen lanserades har den efter två dygn redan laddats ner makalösa 7000 gånger.
– Det här visar hur enormt efterlängtad en riktigt bra nyhetsapp är för våra läsare. Vi är glada och hedrade över att så många vill ta del av vår journalistik, säger Thomas Sundgren, chefredaktör.

Annons

I söndags lanserade vi en av Sveriges modernaste lokala nyhetsappar. Två dygn efter detta har den alltså laddats ner av tusentals användare, antalet blir bara fler och vi ligger stadigt på en andraplats i Apple app stores lista över Sveriges mest nedladdade nyhetsappar.

– Helt fantastiskt kul att intresset är så stort! Vi är enormt glada över att så många nu väljer att ha appen i sin telefon. Men det här är bara början, nu ska vi utveckla och förbättra appen ännu mer, säger Elin Woxlin, digitalchef vid helahälsingland.se.

Ladda ner vår nya app här

Iphone: App Store

Android: Play Butik

Med den nya appen får du dina lokala nyheter snabbare, enklare och tydligare än någonsin. Med den unika pushfunktionen kan du välja vilka

områden du vill ha nyhetsnotiser från. Vill du få en notis från där du eller dina föräldrar bor, där barnen går på dagis eller från hela din hemkommun?

Ladda då ner appen och ställs in så många pushnotiser du vill.

Läs även: Så gör du för att få pushnotiser i din telefon

Vid lanseringen har det lagts mycket fokus på prestanda och pushfunktion. Men inom kort kommer du kunna följa ämnen som intresserar dig, till exempel kultur, nöje eller opinion.

– Fler och fler funktioner kommer att tillkomma under resans gång, och vi vill gärna ha synpunkter från läsarna. säger Thomas Sundgren.

Läs även: Frågor och svar om nya appen

Appen finns att ladda ner både i App Store, för de som har Appleprodukter, eller via Google Play, för Androidbaserade produkter. Sök på helahälsingland i sökfältet.

Läser du ofta nyheter i din mobiltelefon? Ladda ner vår nya app här, till Iphone eller till Android!

Iphone: App Store

Android: Play Butik

Med helahälsingland-appen i din telefon eller läsplatta får du alltid senaste nytt med den bästa lokaljournalistiken. Med smarta push-notiser får du dessutom en notis när det skrivits något från just ditt område eller om ditt valda ämne.

Mer läsning

Annons