Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Tre personer hittades döda i sjö i Härjedalen

Så var natten i Hälsingland.

Annons

Lokalt:

Polisen rapporterar om en lugn natt i länet, utan några allvarligare händelser.

TV: Långgatan i Edsbyn fylldes med amerikanska bilar i går kväll.

Sommartrivsel i Söderhamn var ett annat välbesökt ställe – dit kom 800 personer för att se bland andra Tommy Ekman och Micke Syd.

Väder:

Den molniga förmiddagen övergår till att spricka upp och solchanserna är stora under hela eftermiddagen och kvällen. Temperaturen ligger omkring 15-21 grader.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Dagens pollenprognos

Sverige:

Två medelålders män och en sexårig pojke hittades döda i sjön Rogen i Härjedalen i går kväll. Sällskapet hade inte kommit tillbaka från en veckolång kanottur och ett stort räddningspådrag från både Sverige och Norge deltog i sökandet.

Strax efter midnatt larmades polisen om att en explosion ägt rum i centrala Malmö. Sprängningen ska ha skett vid entrén till Malmö stadskontor för individ- och familjeomsorg.

En privatperson ska ha kontaktat polisen om att det låg djurtarmar i Skenaån i östgötska Skänninge, vilket proppade igen ån. När kommunen försökte avlägsna inälvorna sprack tarmarna, vilket gjorde stoppet värre.

Internationellt:

Storbritannien måste stanna i EU om de vill behålla sitt globala inflytande. Det säger USA:s president Barack Obama.

En gummibåt med migranter kapsejsade utanför Libyens kust och ett dussintal personer befaras ha drunknat.

En äldre man sköt ihjäl en person och skottskadade minst sex andra på en biograf i Wisconsin, USA, i går. Därefter tog gärningsmannen sitt liv.

Sport:

Pernilla Lindberg, det 29-åriga golfproffset från Bollnäs, placerade sig på 37:e plats när LPGA-tourens första runda avgjordes i USA natten mot fredag.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller mejla redaktion@helahalsingland.se. Tips tas även emot på 0650-35555.

Följ oss:

Facebook: helahalsingland.se

Evelina Lindfors

Julia Andersson

Mer läsning

Annons