Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Man misstänks för rattfylleri

Så var natten i Hälsingland.

Annons

Lokalt:

I samband med en fordons- och förarkontroll i Hassela på fredagskvällen blåste en man positivt i polisens alkoholmätare. Han misstänks nu för rattfylleri.

En bil sattes i brand i Söderhamn strax före midnatt, och en man misstänks för drograttfylleri eller rattfylleri efter ett ingripande i Hudiksvall.

På fredagskvällen anmäldes också en misshandel vid Kilafors badplats. En person uppger att han misshandlats av flera personer.

Väder:

Under natten har det klarnat upp ordentligt och i dag blir det mest soligt och 17-21 grader varmt. Under sena eftermiddagen kan molnen mörkna en del. Vinden blir västlig eller sydvästlig.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Moderaterna vill sänka skatten på kärnkraft med 14 procent, för att möjliggöra byggandet av nya reaktorer.

Internationellt:

En man ska ha siktat med pistol mot barn och föräldrar på en skola väster om Trondheim. Polis beväpnad med automatvapen sökte i natt efter mannen.

Mannen som sköt sig själv efter att ha mördat två före detta journalistkollegor i direktsändning, tros ha planerat fler attacker.

En lastbil med 71 döda smugglade flyktingar har hittats i Österrike. Bland dödsoffren, som tros ha kvävts ihjäl, fanns fyra barn, varav en 1–2-årig flicka.

Över 30 personer befaras ha omkommit när den tropiska stormen Erika drog in över den västindiska ön Dominica. Stormen hotar nu Haiti och USA.

Sport:

Strand studsade tillbaka rejält efter förlusten senast och tog en rejäl skalp när tabelltrean Ytterhogdal besegrades med 2–1.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen?

Tipsa oss här eller mejla redaktion@helahalsingland.se.

Tips tas även emot på 0650-35555.

Följ oss:

Facebook: helahalsingland.se

Julia Andersson

Antonia Jakobsson

Mer läsning

Annons