Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kolla – vi fortsätter att växa!

/
  • Under tisdagen registrerades 26 000 sidvisningar enbart på Söderhamns-avdelningen av Helahälsingland.se. Artiklarna om H&M:s etablering var ett av dragplåstren.

Hälsingetidningarnas gemensamma nyhetssajt Helahälsingland.se är en succé. Efter tre år har sajten nått nya rekordnivåer.

Annons

När Helahälsingland.se lanserades samlades Hälsingetidningars fyra lokaltidningar Söderhamns-Kuriren, Hudiksvalls Tidning, Ljusdals-Posten och Ljusnan på samma webbsajt.

Tre år efter lanseringen är succén ett faktum. Sedan sajten lanserades har antalet unika besökare per vecka vuxit med 74 procent, samtidigt om antal besök och sidvisningar ökat med 84 respektive 62 procent.

– Jag är inte så mycket för att slå sig själv för bröstet, men det är klart vi är nöjda. Vi måste däremot fortsätta jobba för att bli ännu bättre och större, säger Magnus Söderlund, affärsutvecklingschef på Hälsingetidningar AB.

Syftet med sajten är att leverera nyheter från hela landskapet på ett lättillgängligt sätt och skapa ett nytt starkt varumärke. Ett mål som Magnus Söderlund tycker att företaget uppnått.

– Nu fortsätter vi att jobba med webben. Vi kommer snart att lansera en webbapp som ska göra sajten bättre för dem som besöker Helahälsingland.se med mobil eller surfplatta, samtidigt som vi fortsätter att arbeta med webb-tv och liverapportering, säger han.

Mer läsning

Annons