Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

E-tidningen förhöjer läsupplevelsen

/
  • I e-tidningen får läsaren tillgång till mycket extramaterial.
  • E-tidnigen går bra att läsa, både på dator, telefon eller på platta.

Utvecklingen går framåt. Så även inom tidningsbranschen. Att bara leverera text och bild räcker inte längre. I dag vill läsarna få något mer av sin tidning. Det har lett till att Mittmedia Hälsingland utvecklat bilagan Hus&Hems e-tidning och fyllt den exklusivt extramaterial.

Annons

Som ni säkert redan sett ligger det olika ikoner utplacerade i tidningen lite här och där. Det gör de av en anledning, nämligen att påvisa att om just de artiklarna hade lästs i vår e-tidning i stället för i papperstidningen hade du som läsare fått ta del av så mycket mer.

Vad är det e-tidningen har som inte redan finns i papperstidningen?

– En hel del. I e-tidningen får du tillgång till rörligt extramaterial och kan klicka dig vidare och läsa mer om just de saker du tycker är intressanta, vilket lyfter läsupplevelsen till en ny dimension. Bildmaterialet är också mycket skarpare digitalt än i tryck och så är möjligheten att vara aktiv som läsare större, säger Torkel Bohjort, formchef.

Vad är skillnaden mellan att läsa artiklarna i e-tidningen jämfört med att läsa dem hemsidan helahalsingland.se?

– I e-tidningen får läsaren artiklarna paketerade på precis samma sätt som man får om man läser dem i en vanlig papperstidning. Så för vana papperstidningsläsare eller för de som känner sig obekväma med att vara ute på internet kan e-tidningen vara ett enklare alternativ att ta till sig.

Läs hela hus&hem som e-tidning här.

Mer läsning

Annons