Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Hälsingland.

Annons

Lokalt:

Polisen rapporterar om en lugn natt utan några allvarligare händelser.

Vid E-center i Söderhamn fångade en bilist polisens uppmärksamhet under natten. Vid kontroll av bilen visade det sig att föraren, som är i 35-årsåldern, var efterlyst av frivården. Mannen fördes till häktet i Gävle.

Väder:

Det blir en regning start på dagen med nederbörd under morgonen och förmiddagen. Ovädret håller i sig framåt eftermiddagen då det börjar lugna ner sig – på kvällskvisten finns en del solchanser. Måttliga vindar och temperaturer uppemot 14 grader.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Dagens pollenprognos

Sverige:

Johan Gustafsson, som kidnappades i Mali 2011, togs för att kunna bytas mot fångar. Det säger hans kidnappare från al-Qaida, som tillägger att svensken inte fått "tillräckligt stöd av sin regering för att släppas".

En man omkom när hans bil voltade av vägen och landade i en timmerhög vid en trafikolycka på E10 i Överkalix i går.

Två flickor pistolrånades av två män i Örebro sent i går kväll.

Internationellt:

Frankrikes tre senaste presidenter har blivit avlyssnade av USA. Under morgonen i dag sitter nuvarande presidenten Hollande i möte med sitt säkerhetsråd med anledning av uppgifterna.

Minst tio personer dödades i ytterligare en självmordsattack på en marknad i Nigeria i går. En ung flicka ska ha utfört attentatet, som var det tredje i Nigeria på två dagar.

Sydstatsflaggan tas bort från produkter och hemsidor och ledande flaggtillverkare i USA slutar tillverka flaggan. Det efter massakern i Charleston, där den misstänkte mördaren poserat på bilder med flaggan.

Sport:

Simstjärnan Jeanette Ottesen, en av Sarah Sjöströms stora konkurrenter, och den brittiska simmaren Marco Loughran attackerades och misshandlades i söndags. Nu kan VM i augusti vara i fara för Ottesen.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller mejla redaktion@helahalsingland.se. Tips tas även emot på 0650-35555.

Följ oss:

Facebook: helahalsingland.se

Julia Andersson

Pontus Stark

Mer läsning

Annons