Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Två i trafikolycka var påverkade – ingen tar på sig körningen

Så var natten i Gästrikland

Annons

Lokalt:

En singelolycka inträffade på väg 310 väster om Hamra sent i går kväll. De två personerna i bilen var påverkade, men polisen vet inte vem som kört.

En man omhändertogs av polisen och är misstänkt för flera brott efter att ha slagit sönder en ruta och hotat folk på ett boende i Bollnäs.

Väder:

Varierande molnighet under dagens gång med enstaka skurar under kvällen. Temperaturen ligger omkring 14-19 grader.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Dagens pollenprognos

Sverige:

Barn med låga betyg löper större risk att utveckla demens senare i livet. Det enligt en ny studie som följt 7 500 personer under 21 år.

En busschaufför i Lund anklagas av en passagerare för att ha haft sex samtidigt som han körde bussen. Nettbuss låter bussföraren fortsätta köra medan polisutredningen pågår.

Polisen i Falkenberg har gjort ett makabert fynd. I samband med knarktillslag under helgen och på måndagskvällen hittade de sammanlagt 550 kilo dynamit.

Internationellt:

Minst tre kraftiga explosioner och återkommande skottsalvor skakade Burundis huvudstad Bujumbura i går. I dag väntar presidentval i landet – och ett 70-tal personer har dött i oroligheterna de senaste månaderna.

Mexikanska soldater misstänkt ligga bakom sju unga personers försvinnanden nyligen. De sju personerna greps av militären den 7 juli och hittades häromdagen mördade.

Sport:

Zach Johnson vann British Open efter särspel – och Jordan Spieths chans att skriva historia försvann på 18:e hålet.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller mejla redaktion@helahalsingland.se. Tips tas även emot på 0650-35555.

Följ oss:

Facebook: helahalsingland.se

Evelina Lindfors

Julia Andersson

Mer läsning

Annons