Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Alla politiker dras över en kam

Jag blir ledsen av din bild A-L H (28/10). Måste erkänna att det är nästan lättare att ta orättvisa och ibland direkt ogrundade påhopp i politiken än att bli osynliggjord av allmänhetens företrädare.

Jag syftar på det bittra påhoppet som när signaturen A-L H skriver att ”ni skriver en massa skit i era insändare” och mycket mer anklagande kommentarer och syftar speciellt på oss politiker i utbildningsnämnden.

Själv är jag lika upprörd över mycket som har skrivits men förstår inte varför vi politiker dras över en kam. Jag tror inte att jag skriver skit, inte ens i A-L H:s ögon, men det kan jag inte veta. I varje fall brukar jag verkligen bemöda mig att skriva sakligt och utan påhopp. Har jag missat eller är det bara så att om folk känner ett politikerförakt får jag skylla mig själv bara för att jag också är politiker?

László Gönczi

miljöpartist i utbildningsnämnden

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel