Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Agnes trea på Englandslistan

Agnes Carlsson gör succé i England. Hennes singel "Release me" har seglat upp på som trea på engelska singellistan.

21-åriga sångerskan Agnes och låten "Release me" charmar just nu britterna för fullt. En promotionresa under förra veckan har givit resultat: låten ligger på tredje plats på den engelska singellistan och är dessutom etta på engelska Itunes nedladdningslista.
Före henne på singelistan tronar Dizzee Rascal på förstaplatsen och Black Eyed Peas som tvåa.
- Det är jättehäftigt. Det är första gången jag lanserar något utomlands, och jag har varit jättenervös. England är en stor marknad, går det bra där, kan det gå bra i hela världen, säger Agnes till TT Spektra.

full av spelningar och intervjuer för radio och tv. Och responsen var omedelbar, enligt Agnes.
- Folk fick upp ögonen för mig direkt. Det höjde verkligen mitt självförtroende. Det är bra att det här händer nu, när jag har mer erfarenhet. Nu kommer jag åka över till England så ofta jag kan, säger hon.
Nu väntar en sommarturné och mer promotion. I höst finns planer på en ny, akustisk skiva. Under tiden släpps "Release me" i 30 länder, bland annat i en fransk/engelsk version.
Agnes har sedan sin medverkan i "Idol" 2005 släppt tre soloalbum och medverkade i år i Melodifestivalen med låten "Love love love". Det senaste albumet "Dance love pop" släpptes förra året.