Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

3D utan glasögon med Iphone

/

Ett tillbehör som placeras ovanpå telefonens vanliga skärm ska göra det möjligt att se 3D-filmer utan speciella glasögon.

Annons
Ett tillbehör som placeras ovanpå telefonens vanliga skärm ska göra det möjligt att se 3D-filmer utan speciella glasögon. Iphone är först ut.

Den visuella upplevelsen av företages Spatial Views lösning ska inte riktigt vara jämförbar med 3d-teknik där användarna måste sätta på sig glasögon, uppger webbplatsen Business Insider som har fått prova. Men i och med att man slipper glasögonen och istället bara fäster en tunn skärm ovanpå mobilens vanliga skärm kan nog en del användare tycka att upplevelsen inte behöver vara perfekt.
 
Sedan blir förståss utbudet i 3DeeCentral, butiken där 3d-filmerna skapade för den nya skärmen ska säljas, också avgörande. Där återstår en del arbete innan lösningen lanseras senare i höst, enligt Business Insider.
 
Förutom skärm-tillbehöret ska man i första fasen släppa en applikation för uppspelning av filmerna på Iphone och Ipad. Senare ska man också komma med en Android-app och skärmar som är anpassade för att sättas på Android-mobiler.


/Andreas LiebertPrylportalen.se

Mer läsning

Annons