Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

3 000 vargar med rödgrön regering

Upplever du att rovdjurstrycket redan är tillräckligt högt?

Anser du att det behövs en mer aktiv rovdjursförvaltning med mer lokalt inflytande? Förstår du att de som lever med rovdjur inpå knuten känner oro?

Enligt Miljöpartiets Åsa Romson har forskare tvingats att författa rapporter på ett visst sätt. Hon underkänner helt Skandulvs arbete och status som oberoende forskare. De senaste forskningsunderlagen från Länsstyrelse och Naturvårdsverket visar att vi nått gynnsam bevarandestatus för de stora rovdjuren.

Med en rödgrön regering vet vi inte om det ska vara, 1 500 vargar, 3 000 eller kanske vara helt fritt. Centerpartiet har varit och är tydlig med att det svenska rovdjurstrycket är alldeles för högt på flera håll i landet, och måste därför minska!

Tycker du att detaljstyrningen från EU ska minska och att rovdjurspolitiken är sådant som ska bestämmas i Sverige och inte i Bryssel? Då ska du rösta på Centerpartiet i valet till Europaparlamentet.

Tycker du att det behövs en aktiv rovdjursförvaltning som motverkar en alltför hög koncentration av varg och andra rovdjur? Då ska du rösta på Centerpartiet i riks-,landstings- och kommunalvalen.

Tommy Olsson (C)

Jörgen Brink (C)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel