Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

13-åring söks av polis

En 13-årig Alftakille söks just nu av sin pappa och polisen. Den 13-åriga killen dök aldrig upp när skolan i dag genomförde operation dagsverke. Pappan fick tag på 13-åringen på mobilen och han talade då om för pappan att han var på väg att cykla till sin flickvän i Härnösand. Var han befann sig just då ville han dock inte tala om..

Annons

Den 13-årige Alftakille som polisen och pappan söker försvann på torsdagsmorgonen. Han dök aldrig upp på Alftaskolan där man genomförde operation dagsverke.

Pappan fick så småningom tag på sin son via mobilen och han berättade då för pappan att han tänkte cykla till sin flickvän i Härnösand. Var han befann sig just då ville ha dock inte tala om. Pappan kunde i alla fall höra att han befann sig någonstans där det var mycket trafik.

Avståndet mellan Alfta och Härnösand är drygt 25 mil och pappan har uppgett för polisen att han tror att sonen inte är så väl bevandrad vad gäller lokalkännedom och vägar.

Polisen har sökt efter E 4:an utan resultat. Pojken svarar inte i sin telefon längre. 13-åringen färdas på en blå moutainbike, han har långt ljusbrunt hår, en ljus rutig munkjacka och mörkblå jeans.