Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Söderhamn

Läsartext
PRO Söderala-Marma hade månadsträff den 11 januari

Detta är en läsartext.

Ordförande Jarl Sten hälsade cirka 40 personer välkomna och särskilt dagens gäst Tord Tallmarker.

Mötet börjar med parentation och kören sjunger "Jag ska gå genom tysta skyar", ett ljus tänds och en tyst minut hålls för de 14 medlemmar som lämnat oss under 2021. Kören avslutar ceremonin med Leonard Cohens" Hallelujah" med svensk text av Py Bäckman och fortsätter sedan med några gladare sånger.

Annons

Tord pratade om olyckor i hemmet bland äldre personer. Mycket vanligt är det med onödiga dödsfall på grund av komplikationer efter fall. Så tro inte man är 30 år och klättrar på stolar och stegar, utan ta hjälp! Och ha inte mattor på golvet som man snubblar i! Och varning för alla dessa bedragare som ringer och försöker lura av oss våra pengar! Hur trovärdiga de än låter så lämna aldrig ut koder till kort och bank ID! Allvarliga ämnen som blandades med roliga exempel från hans verksamma yrkesliv som polis.

Annons

Efter detta så smakade det bra med kaffe, smörgås och kakor.

Det är svårt att veta hur det blir med verksamheten nu framöver eftersom det blir nya coronarestriktioner. PRO vetartävlingen den 3 februari och årsmötet den 8 februari och planerade resor? Vi får se hur det blir!

Sist på programmet lotteridragning.

Ordförande tackar alla som kommit. Köket, kören och Tord Tallmarker. Sist men inte minst tack alla som skänkt vinster!

Laila Vennberg

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy