Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Nordanstig

Insändare
Sopa egen bro först, Andersson!

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Insändarskribenten anser att Eva Andersson (SD), bör se över vad som händer i det egna partiet innan hon skriver om andra.

Annons

Eva Andersson (SD, Nordanstig) kritiserar politiker och tjänstepersoner i grannkommunen i digitala HT. Hon må ha rätt i sak, men Anderssons skenmanöver lurar få eftersom de flesta nog läser fler artiklar än de som enbart berör Hudiksvall i HT.

Annons

Annons

Många av oss vet därmed att hennes lokala SD-partiordförande i skrivande stund betalar tillbaka 66 000 kr som hon på felaktig grund fått utbetalda av Nordanstigs kommun under två års tid, och på onsdag åtalas samma SD-ordförande i Hudiksvalls tingsrätt för misstänkt olovlig körning.

Men Andersson vill istället dela med sig av sina tankar gällande grannkommunens politiker (från andra partier än SD) som, enligt henne, inte gör rätt. Pennan sägs av vissa kunna vara starkare än svärdet men nu påmindes vi också om att man kan göra sig rejält illa på egen penna.

NordanSti

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy