Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Nordanstig

Läsartext
Utdelning av priset för årets kvinnliga företagare i Nordanstig

Detta är en läsartext.

Carina Ohlson och Elisabeth Johansson från Centerpartiet delade ut pris till Helena Henning.

Annons

Under årets första dagar delades priset till 2021 års kvinnliga företagare ut av Centerkvinnornas ordförande Elisabeth Johansson från Bollnäs tillsammans med Centerpartiets ordförande i Nordanstig, Carina Ohlson.

Årets kvinnliga företagare som vi valt att uppmärksamma är Helena Henning Bernmyr som driver sitt företag med stort engagemang.

Helenas företag har två ben att stå på, dels Helenas skulpturer som är underbart vackra och dels det populära vandrarhemmet.

Annons

Annons

Helena gör som så många andra kvinnor som driver företag, hon har en anställning för att säkra sin inkomst och resterande tid lägger hon på sin familj och sitt företag.

Vi fick en rundtur dels i ateljén med de fantastiska skulpturerna och det populära vandrarhemmet.

Helena jobbar mycket med återvinning i vandrarhemmet, exempel på det är krokar gjorda av gamla bestick, gamla kistor som kommoder i badrummen.

I priset ingick en mindre summa pengar som är villkorad, villkoret är att man ska använda pengar bara till sig själv. För ofta ser kvinnor mer till andras behov än sina egna.

Vi konstaterade att priset även i år kom till rätt person!

Carina Ohlson

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy