Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Hudiksvall

Insändare
Bomeländet i Hudiksvall

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Insändarskribenten har ledsnat på att vänta på nedfällda bommar i Hudiksvall.

Bild: Magnus Sjöborg

Annons

Boende i Hudiksvall och besökande, drabbas dagligen av järnvägsbommar som är fällda och som tar irriterande lång tid innan de går upp. Detta drabbar speciellt boende öster om järnvägen. Vi ser dessutom en glädjande stor expansion av nya bostäder växa upp, även de öster om järnvägen.

Västra hamnen ligger också i startgroparna för utveckling. Järnvägens framtida dragning debatteras och beslut huruvida den blir kvar genom staden eller dras utanför, ligger långt fram i tiden. Innan vi vet hur beslutet blir, måste nuvarande bomelände lösas.

Annons

Annons

Tyvärr ser jag inga diskussioner eller förslag från våra politiker hur man tänker sej en lösning med en över- eller underfart av järnvägen. Blivande nya hyresgäster tror jag inte blir speciellt glada att behöva stå i kö flera minuter och vänta på bommar som verkar ha fruset fast.

Hans Jansson boende på Ankargatan

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy