Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Snart val igen, men vad gäller?

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Annons

Vad gäller av alla motstridiga löften och vad gäller inte. Ska vi tro på vad partierna säger sig stå för i olika princip och partiprogram eller vad ska vi som väljare fästa avseende vid? För ibland säger partiledningen eller gör partiledningen precis tvärtom vad man tidigare utlovat i tal och i skrift och ändå står politikerna helt frågande till hur "politikerförakt" kan uppstå, hallå har ni ingen självkritik?

Annons

Annons

Låt oss se på några dubbla budskap. Först så har C sagt sig verka för att inte SD ska få något ekonomiskt inflytande, sedan agerar man så den budget som SD varit med och tagit fram går igenom. Dom säger en sak och gör en annan.

Nästa exempel är om möjligt ännu värre. Det är KD som i sitt princip- och ideologiprogram säger sig motarbeta " alla former av totalitarism" typ partier med nationalsocialism eller fascism i sitt ursprung. Det kan inte finnas något kvar av KD:s ideologi och princip i den politik som numera gäller enligt Ebba Busch. Som inte bara låter det stanna vid ett stöd samarbete med SD utan dessutom tillkännager "att man delar de grundläggande problem formuleringarna med SD ".

Med andra ord har man samma grundsyn och människosyn som SD och en sådan politik är inte förenlig men KD:s skriftliga grundprinciper i det egna programmet. Nej det är inte lätt och själv börjar jag sakta nynna för mig själv "Vad ska man tro på... tro på... när allt är så här" Nej jag får nog rösta på Di Leva han håller väl sitt ord?

Krumeluren

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy