Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Hudiksvall

Läsartext
Visionveteranernas julfest samlade 30 procent av medlemmarna

Strax före jul avslutades 2021 års verksamhet med att ett 60-tal färdigvaccinerade medlemmar samlades i Patricialokalen, Hudiksvall.

Detta är en läsartext.

Visionveteraners julträff.

Annons

Här hade dukats upp för att avsmaka, inte julmat utan en exotisk tallrik med massor av frukter, grillspett och gott tilltugg. Medlemmarna tyckte det var på tiden att få samlas innan nya coronarestriktioner skulle träda ikraft. Kjell Barkman underhöll med sång och musik. Glada Sven-Ingvars-låtar passade många som kunde sjunga med. Ett omfattande vinstbord kunde lottas ut.

Annons

Sammanfattningsvis har det gångna årets verksamhet inte fullt ut kunnat fullföljas. I brist på lokaler har inomhusaktiviteter flyttats ut och seniorerna har lyckats hålla igång med gåbingo, utomhusföredrag, utflykt till Ådalen, strömmingsfest, vinprovning, klädvisning och flera möten.

Annons

Tendensen har varit att medlemmarna snabbt har mönstrat upp vid varje inbjudan. Lärdom av detta har nu 2022 års verksamhet föreslagits i ett 20-tal aktivitetsprogram. Allt detta ska antas vid årsmöte som hålls i februari.

Ett ökat reseutbud för seniorklubbarna i Hudiksvalls och Nordanstigs kommuner kommer förhoppningsvis att bjudas ut 2022 till alla.

Örjan Tjärnström

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy