Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Söderhamn

Läsartext
PRO Faxe, Söderala-Marma, Sandarne på julbordsresa

Detta är en läsartext.

Havsguden.

Annons

15 December började resan med ett första besök på Majas Cafe i Rengsjö, Larsa körde fram till entrédörren så det var bara att kliva rakt in till fikat, kaffe och munk smakade bra sen var det fritt fram att gå runt och titta på vad som fanns på varje våning. Många av oss passade på att handla något passande till julen.

Resan fortsatte sedan till Mobackes i Bollnäs för att besöka deras berömda Amaryllisutställning som i år har temat "Under ytan". Lars Mobacke kom till bussen när vi anlände för att berätta om utställningen, det krävs ett års arbete för att genomföra, personalen som skall jobba med det har sitt schema klart så att de vet precis vad som skall göras, vi har valt att det skall vara gratis att se utställningen så välkomna in.

Annons

Annons

Julbord.

Det första man ser är Havsguden "Neptunus" fortsättningsvis imponeras man av vilket enormt arbete som lagts ner för att få till så otroligt fina skapelser, att det kunde finnas så mycket liv på 11 kilometers djup som kallas " Marianergraven", det finns fortfarande mycket att upptäcka i havens djup. Vi passar på att handla en hel del blommor innan resan fortsätter till Voxna Herrgård för att avnjuta deras julbord, vid det här laget kurrade det i magen på dom flesta av oss, så snart tillfälle gavs tog vi alla undan för undan del av vad som bjöds, mätta och nöjda fortsatte vi sedan hemåt igen.

Vi reseledare önskar er alla och Lönns Buss en God Jul och Ett Gott Nytt År. Hoppas att pandemin inte förstör resandet för nästa år, för visst vore det tråkigt om vi missar att få uppleva "Iggesunds Revyn" och Reseträffen på Cinderella.

Karl Brodin

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy