Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Hudiksvall

Läsartext
Musikunderhållning på Edshammar

Detta är en läsartext.

Musiker och sångare

Annons

Fredagen den 17 december var PRO Bjuråkers sånggrupp med ledare Sigrid Norman, tillsammans med fyra stycken sångare från PRO Delsbo/Norrbo på Edshammar ”Hela livet” och underhöll en publik på cirka 20 stycken med julsånger.

Bengt Nordh och Stig Bergeståhl stod för musiken. Vi började med en sång som heter ”Julsång”, en sång som PRO Bjuråkers före detta körledare har skrivit texten till. Fortsatte med Rudolf med röda mulen, Sjömansjul på Hawaii, Bjällerklang.

Annons

Annons

Efter detta en paus där musikerna spelade och sångarna fick vila. Fortsatte sedan med Mössens julafton, När ljusen skall tändas därhemma, När ikväll jag tänder ett ljus, Nu tändas tusen juleljus och slutade med Stilla natt där Bosse sjöng altstämman. En del av publiken sjöng gladeligen med i våra sånger. Efter underhållningen serverades julgröt med skinksmörgås och kaffe med kaka. Personalen tackade så mycket för underhållningen och publiken applåderade.

Inger Sandberg

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy