Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Färila

Läsartext
Lilla Julafton hos SPF Färila

Detta är en läsartext.

Lulla Julafton på Färila-folkan.

Annons

Den 14 december på Färila Folkan var det äntligen, efter två års väntan, dags att få arrangera en mycket efterlängtad Lilla Julafton.

Ett nittiotal medlemmar hade anmält sig till denna fest, där det bjöds på silltårta, köttbullar, skinka , korv , tomtegröt, ed mera, som hör julen till. Mat som hade förberetts av vår duktiga kökspersonal.

Underhållningen stod Bridge Band från Ånge för, ett mycket musikaliskt band med olika musikstilar som fick hela festlokalen att njuta av deras musik och sång.

Annons

Annons

När det var dags för kaffe kom en Tomtefar och en Tomtenisse insmygande in i lokalen helt oväntat. Först blev det helt tyst, men efter en liten stund kom stora applåder. Uppdraget som tomtarna fick var att dela ut en bomullskasse som julgåva till alla samlade, vilket blev mycket uppskattat inslag.

Sista punkt på programmet var dragningen på lotteriet, där många fina vinster fick sina lyckliga vinnare.

Alla verkade vara överens om det var en mycket trevlig eftermiddag och att äntligen få träffas och umgås, men på ett ansvarsfullt sätt trots dessa restriktioner som gäller.

Sune Öster

Bridge Band från Ånge uppträdde.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy