Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Ramsjö

Läsartext
Julbord hos PRO Hennan

Detta är en läsartext.

Eva Pettersson, Torkel Nilsson och Sven-Olof Johansson stod för underhållningen.

Annons

Julbord har i många år av tradition avnjutits på Väljegården i Hennan med undantag av fjolåret, då covid 19-pandemin satte stopp dylika träffar. Med minnet inför julen ifjol så var det extra efterlängtat i år att fortsätta traditionen med att träffas kring ett julbord.

Den 16 december hälsade för året nytillsatte ordföranden Billy Eng ett 45-tal medlemmar välkomna samt passade även på att informera om kommande aktiviteter i PRO Hennan, januari-februari 2022.

Annons

Annons

På julbordet fanns de traditionella rätterna: sill, lax, skinka, köttbullar, etcetera. Det hela avslutades med ris à la Malta. För underhållningen stod denna gång Eva Pettersson, Torkel Nilsson och Sven-Olof Johansson.

Efter den rikliga förtäringen, serverades kaffe och pepparkakor. Under kaffestunden och underhållningen försåldes lotter med fina vinster, som någon tursam medlem kunde ta med sig hem. Överblivet från PRO Hennans lyckade julmarknad i november fanns också till försäljning. Överblivet, i detta fall, betyder inte att varorna på något sätt skulle vara undermåliga. De som av någon anledning inte kunde besöka vår julmarknad, fick ändå möjligheten att göra ett inköp.

Eva Vestin

Många fina vinster väntar på tursamma vinnare.

En liten del av julbordets alla traditionella rätter.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy