Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Söderhamn

Läsartext
Gröt och skinkmacka med PRO Faxe

Detta är en läsartext.

Gröt och skinkmacka.

Annons

Torsdag den 9 december hade PRO Faxe sin trivselträff, förtäringen denna dag var som sig bör risgrynsgröt och skinkmacka. Det började med att vår tomte Hans-Olof Olsson tog emot besökarna när dom kom och bjöd på glögg. Efter att Karin hälsat välkommen inledde vår egen kör med några sånger som Ulla drillat oss i, efter sista sången serverade köket gröt och skinkmacka.

Annons

Vid det efterföljande kaffet erbjöds deltagarna att köpa åror med tre lottnummer på varje, därefter fortsatte underhållningen. Tomten var sjuk och hade snuva och han nös och han frös, Tomtemor beordrade honom genast att uppsöka doktor Mullvad, snälla doktorn jag är så dålig har du någon medicin, vänta så skall jag koka ihop något, det måste ha varit en stark medicin för Tomten blev genast bättre och lite sprallig så jag undrar vad det egentligen var Tomten fick, helt klart något hemkokt.

Annons

Karin informerar om att våra trivselträffar efter nyår börjar klockan 13.00 och att vi tills vidare håller våra träffar på IOGT-lokalen där vi är just nu. Första träffen blir den 13 januari klockan 13.00, "Protonerna" underhåller under ledning av Björn Hagström.

Prisbordet.

Kvällen avslutas med ett Tack till kökspersonalen, Gunny, Ulla-Britt, Aina och Monica samt till Rolf Strandberg som alltid är med och jobbar och till Ulla som står ut med våra toner när hon försöker få oss att låta bra, Kalle meddelar vilka resor som ligger närmast i tiden, en är Iggesundsrevyn den 16 januari. Kvällen avslutas med dragning på lotteriet och entrébiljetten. Karin tackar deltagarna med orden kör och gå försiktigt så kan vi ses igen 13 januari 2022.

Karl Brodin

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy