Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Nordanstig

Läsartext
Stilla julkväll i Sågtäktens bygdegård

Detta är en läsartext.

Annons

Det vilar ett lugn i Bygdegården, dämpad belysning, julgranen står där och den fina ljusstaken är tänd.

Ett sorl av samtal hörs från besökarna som kommit för att lyssna till Stilla julkväll, med sång, musik och dikter av och med Anna Häreskog och Elsie Bäcklund Sandberg.

Vi får mötas igen, glädjen är stor!

Det här är ett arrangemang av Sågtäktens Bygdegårdsförening i samarbete med ABF Hälsingekusten.

Annons

Annons

Ett varmt välkommen riktades till besökarna, som för en stund lämnat julens förberedelser, för att stanna till och få lyssna till de vackra julsångerna, både gamla som nya, som Anna framförde, till allas glädje och Elsie läste både egna och andras dikter.

Efter genomfört program framförde Lena Liljedal nöjeskommitténs varma tack för denna Stilla julkväll, som enligt Lena gav det lugn och den värme som vi behöver. Vackra blommor överlämnades och önskemål framfördes att åter få höra Stilla natt, som Anna och Elsie sjöng i stämmor.

Ytterligare en sång framfördes av Anna utifrån önskemål.

Information lämnades också, att från och med den 17 dec finns Stilla julkväll på ABF Hälsingekustens egen Youtubekanal, för den som vill lyssna en gång till.

De medverkande framförde ett varmt tack för att besökarna kommit för att lyssna och för en stund, släppa de ”många måsten” som ofta finns i denna tid! Alla tillönskades en God Jul och ett Gott Nytt år och att fortsatt vara rädd om varandra!

Samvaron fortsatte, med glögg och pepparkakor, kaffe och hembakt gott bröd!

Besökarna välkomnades tillbaka av nöjeskommittén genom Lena, till ett Temamöte den 31 januari som kommer att handla om, att var rädd om sina fötter. Det blir med medverkan av fotvårdsspecialist Lena Jonsson, ”Fot- Lena”.

Annons

Ute är det stjärnklart när vi lämnar bygdegården och vi bär med oss känslan av ljus, värme och gemenskap inombords och med en innerlig önskan om att vi får träffas igen, på detta sätt!

Elsie Bäcklund Sandberg

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy