Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Söderhamn

Läsartext
PRO Söderala-Marma hade årets sista månadsträff 14 december

Detta är en läsartext.

PRO-kören.

Annons

Ordförande Jarl Sten hälsade alla hjärtligt välkomna till en eftermiddag med julstämning!

Inget traditionellt luciatåg genom lokalen blir det i år men upp på scenen från "kulisserna" kommer världens sötaste lucior och tomtar sjungandes och sprider glädje! Många sånger hade dom övat in med sina lärare men inte alltid så lätt att följa manus och regi när man bara vill hoppa och skutta. Påsar med något gott i fick dom som belöning och pengar som samlats in av publiken.

Annons

Annons

Vår egen kör under ledning av Jarl Sten framförde sitt julprogram. De gamla traditionella sångerna och några nyare som till exempel "En stjärna lyser så klar" och "Det hände sig för länge sen." Som avslutning "O helga natt" med körledaren som solist.

I dag serverades jultallrik vid borden. Rejält med mat, och ris a la Malta som serverades i fina glas! Vackert och läckert! Ja ingen behövde då gå hem hungrig från den festen!

Närmare sextio personer fanns i publiken.

Till sist dragning på lotterna och vinstbordet dignade med grejer som vanligt. Ordförande passade på att tacka alla som skänker vinster.

Kören tackades och de som jobbat i köket med att laga så god mat och dukat så fint, kallades ut för att få rungande applåder!

Alla önskas en god jul och gott nytt år! Vi ses den 11 januari på nästa möte.

Laila Vennberg

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy