Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Idrott är bäst på SVT

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Vuvuzelorna störde tv-tittandet, anser Christer Wiklund.

Annons

Idrott är bäst på SVT, finns någon som inte håller med mig?

Denna reklam förgör stämningen, inget kan kompensera, det går ej att njuta av idrott på det viset.

Så, ljudvolymen från arenorna. Ljudet från arenans vuvuzelor/stadiontutor, under fotbolls-VM 2010 som arrangerades i Sydafrika, är ett praktexempel!

Jag kunde inte titta, saknade en styrning på tv:n som kunde sänka bakgrundsljudet. Går det inte sända arena respektive kommentatorer i separata kanaler i stereo så att man kan sänka ljudet i vänster/höger högtalare och på så sätt reglera ljudnivån själv?

Annons

Annons

Nu ser jag enbart direkt på SVT, och spelar in från andra kanaler. På så sätt kan jag spola förbi reklamen, men njuter gör jag inte, det blir inte underhållning.

All matlagning (ej husmanskost) med reklam, där man kommer med felaktiga rekommendationer när det gäller kryddning. Bara för att kocken är sponsrad blir det dold/placerad/riktad reklam.

Bojkotta VM i Qatar (6 500+ gästarbetare omkomna) och OS i Peking (Peng Shuai 35 tystas, vad händer med Gui Minhai?)

Ansvariga inom idrott/politik och deras överseende med Kina/Qatar, känner de sig hotade? Konspiration/faktaresistens, vad är det om? Flatheten skrämmer. Det känns i magen.

En otjänst om vi inte bojkottar OS/idrottsevenemang i Kina och VM/idrottsevenemang i Qatar.

Christer Wiklund, autodidaktisk universalist, Norrsundet

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy