Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Hudiksvall

Läsartext
SPF Seniorerna Glada Hudiks jullunch

Detta är en läsartext.

Hudiksvalls spelmanslag

Annons

SPF Seniorerna hade sin jullunch på Högliden för ett hundratal medlemmar i tisdags.

SPF kören med ledarna Gun-Britt Rotter, Sörforsa och Barbro Persson, Trogsta samt musikerna Anders Eriksson från Näsviken och Anders Martinsson Hudiksvall, hade ett bejublat framträdande med fina julsånger.

Reseledare Kerstin Josefsson informerade om kommande resor. på grund av pandemin avbokas tyvärr många bokade resor, så det är inte det lättaste jobbet att vara reseledare i dessa dagar. Den 19/12 blir det resa till Sundsvall och julkonsert med Kjell Lönnå och hans körer.

Annons

Annons

Köksmästare var före detta krögaren Christer Wohlin och till hjälp hade han några Stigfinnare, samt var Birgitta Hedvall och Inga Märta Dahlberg behjälpliga vid dukningen. Sponsorbidrag i form av dryck fick vi från ICA Träffpunkten.

Även tre Stigfinnare samt vår kassör Britt Vestberg skötte biljettinträde och kontroll av covidpass/kort.

Förutom SPF kören medverkade Hudiksvalls Spelmanslags 15 musiker med trevlig medryckande underhållning. Publiken sjöng och klappade händer när de glada musikerna framförde sin musik.

Makarna Roger och Ragnhild Östlin berättade om de danskurser de ska dra igång i SPF Glada Hudiks regi.

SPF Glada Hudik ser fram emot ett nytt och spännande 2022 där vi då också får lära känna våra nya medlemmar från SPF Njutånger, som nu går tillsammans med SPF Seniorerna Glada Hudik.

Roland Dahlberg

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy