Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Ljusdal

Läsartext
Lilian Hjorts årliga julmiddag!

Totalt 300 personer kom på Lilian Hjorts populära julmiddag som arrangerades i Ljusdal.

Detta är en läsartext.

Totalt kom ett 300-tal personer till sittningarna.

Annons

I dagarna tre – fredag, lördag och söndag i Folkparken i Ljusdal – bjöd Lilian Hjort och sygänget på julmiddag för kommunens 80-plussare. Det var den trettonde gången som Lilian Hjort arrangerade denna julfest. Förra året var det pandemin som satte stopp för att det blev en julfest men i år blev det av.

Som vanligt god mat och mycket mat. Lotter fanns att köpa och fina vinster för de som hade tur att vinna, fina handarbeten från sygänget som priser.

Annons

Annons

Ingen jul utan musik: Hampus Ericsson och Maria Widmark såg till att vi fick avnjuta fina kända julsånger och många av gästerna passade på att sjunga med. Meningen var att det skulle ha blivit ett luciatåg med stjärngossar, smålucior och tomtar – men covid satte stopp för att det kunde genomföras. Men en lucia fick vi i alla fall, Maria som ensam lucia tillsammans med Hampus såg till att vi fick avnjuta fina luciasånger till slut.

Efter middagen passade Lilian Hjort på att tacka alla som varit med och sett till att denna julfest kunnat genomföras. Lilain vädjade också om lite hjälp framöver så att denna tradition fortsatt kan bli av, gärna av lite yngre personer. Hon själv har ju fyllt 89 år och kompisen hennes är över 90 år, så lite föryngring skulle inte skada.

Undertecknad får tacka för en fantastisk kväll och jag tror att alla som var där håller med mig, Tack Lilian!

Bo Jörneblad

Lilian Hjort.

Hampus Ericsson och Maria Widmark.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy