Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Hudiksvall

Läsartext
Höstmöte hos PRO

Detta är en läsartext.

Orienterarna som uppvaktas är från vänster: Ove Forsberg, Rolf Krohn, Gun Krohn och Christina Westman

Annons

Årets sista medlemsmöte hos PRO Hudiksvall hölls på Patricia den 25 november. Det var nästan två år sedan föreningen haft möte i denna lokal. Mötet startade med kaffe och smörgås eftersom mötesstarten senarelagts.

Styrelsen presenterade verksamhetsplan för nästa år. Planen var uppdelad i möten, fester, studier, friskvård, resor samt aktiviteter med både nya och återkommande inslag. När planen fastställts presenterade kassören budgeten för 2022 och även den antogs liksom att medlemsavgiften ligger kvar på samma nivå som i år. Mötet valde valberedning inför kommande årsmöte.

Annons

Annons

Föreningen hade bjudit in medlemmar till både en skrivartävling och en fototävling under hösten. Två medlemmar fick pris i skrivartävlingen som handlade om upplevelser under coronatiden. Mötet fick höra en berättelse uppläst av en av vinnarna. Till fototävlingen hade det kommit in många vackra naturbilder från Hälsingland. Vinnaren tog både första och andra pris, och sedan utdelades även ett tredje pris.

Under 1-2 september pågick PROs Riksorientering i Örnsköldsvik. Från föreningen deltog fyra medlemmar. Deras insatser resulterade i fyra guld och tre silvermedaljer. Alla fyra deltagarna gratulerades med presentkort.

Ordförande avslutade mötet och tackade presidiet, skrivtolkarna, kaffegruppen, lotteriansvariga samt alla mötesdeltagare. Hon hälsade välkommen till kommande aktiviteter samt på återseende den 20 januari 2022. Därefter övergick ordet till lotterigruppen som förrättade årets första lotteri.

Maj-Britt Norlander

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy