Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Söderhamn

Läsartext
PRO Sandarne hade årets sista medlemsmöte

Detta är en läsartext.

Foto: Privat.

Annons

PRO Sandarne genomförde årets sista medlemsmöte på Östanbogården tisdagen den 7 december 2021.

Ordförande Sven Erik Jansson drog i gång mötet med att hälsa samtliga närvarande välkomna. I saknad av Lucia med följe från Sandarne skola, fick Björn Hagström och kören Protonerna starta vårt möte med att framföra ett par julsånger: Julen är här samt Mera snö, en passande julvisa, då snön yrde utanför fönstret. Ordförande bjöd in medlemmarna, Björn samt kör till att bordsvis enligt pandemireglerna köa för att förse sig med julmat från det uppdukade julbordet. Ris á la Malta, kaffe och bröd serverades av kökspersonalen.

Annons

Annons

Efter att magarna fyllts med den goda julmaten mm, så stämde kören underledning av Björn åter upp sina stämmor och bjöd på flera kända julsånger, så som Bella notte, Jag såg mamma kyssa tomten mm, ett mycket uppskattat musikprogram.

Efter att Björn och kören mottagit applåder genomfördes dragningen på det stora jullotteriet, samt på de övriga försålda år lotterna.

Ordförande Sven Erik Jansson avslutade mötet med att framföra tack till köksgruppen under ledning av Margareta Eriksson för den goda julmaten.

Samt önskade samtliga närvarande och övriga medlemmar en God Jul och ett Gott Nytt År.

Nästa medlemsmöte är planerat till den 11 januari 2022.

Enar Granqvist

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy