Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Ljusdal

Läsartext
En mycket lyckad julmarknad

Detta är en läsartext.

Produkter som såldes på PRO Hennans julmarknad.

Annons

Den 27 november hölls PRO Hennans Julmarknad. Mycket efterlängtad, både av besökare och medlemmar.

Det mesta som fanns till försäljning, var producerat av PRO Hennans medlemmar genom ideellt arbete. Det innebär i sin tur att alla intäkter som genereras går oavkortat till föreningen, som i och med detta får ett välbehövligt tillskott – vilket i sin tur gynnar medlemmarna.

Annons

Lokalen är inte stor och det som saluförs kan i mängd inte mäta sig med de stora marknaderna. Vår inriktning ligger därmed mer åt "träffas och trivas". Att så blev fallet, kunde ses bland annat i café-delen.

Annons

Marschaller ledde besökarna från 83:an upp till Väljegården, där eldkorgar inramade fiskbilen och de granrisprodukter som fanns till avsalu (bockar, kransar, etcetera). Inne i byggnaden bjöds besökarna på glögg med tillbehör. I själva försäljningslokalen (där trängseln tyvärr stundtals blev stor) fanns allt som efterfrågades. Där fanns också ett bord med produkter från Jarseost, förutom allt det egentillverkade.

Lotter med fina vinster kunde inhandlas. Dragningen skedde när marknaden stängde. Vinnarna meddelades på telefon och de lyckliga blev: Doris Blom, Birgitta Björk, Ewa Vestin, Gunhild Carlbom, Lars Lindberg och Edit Andersson. Alla gratuleras.

Sammantaget blev marknaden mycket välbesökt. Resultatet blev ett utmärkt tillskott till vår verksamhet. Därmed ett stort tack till alla.

Direkt efter marknaden startade tillverkningen av efterbeställningarna, som ska levereras innan årets slut.

Alla är varmt välkomna åter om ett år igen!

Kurt L. Rådlund

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy