Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Hudiksvall

Läsartext
Efterlängtad julfest för RPG

Detta är en läsartext.

Annons

Tiden går så fort och helt plötsligt är det snart jul och då passar det med lite julgröt och fest. Tänk att det var två år sedan sist, efterlängtat!

RPG som är en pensionärsförening hade sin fest i Björkbergskyrkan och den var fylld till sista plats trots det kylslagna vädret.

Bosse hälsade välkommen och påminde om att det är advent som ju betyder ankomst. Alla väntar på julen både för att fira Jesusbarnet och vara tillsammans med nära och kära.

Annons

Annons

Husbandet Bengt och Åke spelade några julsånger och vi sjöng tillsammans några av de vanliga. Den efterlängtade gröten kom fram på bordet och att den smakade bra var det inget tvivel om Det blev tabberas i skålarna.

Festen i Björkbergskyrkan var fylld till sista plats.

Bengt Wiklund som är en välkänd pensionerad präst talade sedan om julhelgerna. Alla röda dagar som firas runt helgen. Mycket intressant som vi inte visste förut. Han kan på ett trevligt och humoristiskt sätt fånga uppmärksamheten från besökarna.

Nu var det dags att ta fram lottringarna och det var stor åtgång på lotterna och en orsak var nog det dignande vinstbordet. Kaffe och pepparkaka smakade bra och sen var det dragning på lotteriet. Den stora mängden vinster fick nya ägare till mångas glädje

Festen avslutades med att alla sjöng Gå Sion din konung att möta och nöjda deltagare åkte hem i vinterkylan.

Annons

Maj Anita Persson

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy