Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Strömsbruk

Läsartext
Sång, glädje och gemenskap i Sågtäktens bygdegård

Detta är en läsartext.

Annons

En underbar tradition blev möjlig, att åter få välkomna till adventscafé i Sågtäktens bygdegård, en tradition som vi haft i så många år, med Nordanstigs manskör.

Nöjeskommittén välkomnade varmt den stora publiken och Nordanstigs manskör, som sjöng för och med publiken.

Det gick inte att ta miste på glädjen över att vi får mötas igen, få lyssna till de underbara advents- och julsångerna och också som publik, få sjunga med i sånger som bär så mycket av minnen med sig. Kören bjöd på en så trevlig och stämningsfull kväll.

Annons

Annons

Körens musikaliske ledare Kenneth Stahre, hade under det år som blev så annorlunda genom pandemin skrivit och komponerat och vi fick som publik vara de första att få lyssna till en så fin sång, som Kenneth kallat, Decembermys.

Som alltid så bjöd manskören på humor och stämningsfullt program med gamla men också nya sånger och sånger med arrangemang av körledaren.

I pausen serverades också som tradition, Adventsbulle och pepparkakor och åror såldes och många fick med sig fina vinster hem.

Efter kaffet fortsatte kören och kvällen avslutades med två extra sånger.

Nöjeskommittén framförde sitt varma tack till den här fina kvällen som Nordanstigs manskör gav oss och ett varmt tack till besökarna och ett välkommen tillbaka!

Så många minnen och tankar som kommer till oss, en sådan här kväll.

Det sprider sig värme, ro och något som är fridfullt inombords genom sångerna och att få vara tillsammans.

Allt det här som vi människor behöver och vi behöver varandra och vi måste fortsatt vara rädd om varandra!

Budskapet från Nöjeskommittén var en önskan om en fridfull adventstid och en god jul och gott nytt år, ett år där Nordanstigs manskör firar 50 år!

Vi vände hemåt i den kalla, klara vinterkvällen. I bygdegårdens fönster lyser adventsstakarna och på gården lyser granen så fint med alla ljusen. Vi bär med oss allt som den här kvällen givit oss av sång, musik, värme och gemenskap.

Nöjeskommittén genom Elsie Bäcklund Sandberg

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy