Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Hudiksvall

Läsartext
PRO-kväll med musikquiz

Detta är en läsartext.

Representanter från de tre lagen Örjan Fält, Arne Svahn och Eva Grip tillsammans med quizledaren Lars Fyhr.

Annons

Nästan 60 PRO-medlemmar samlades på The Bell den 24 november. När alla bokat sig och beställt maten hördes sorlet och en mysig stämning spred sig. Menyns tre rätter smakade gott och passade bra till lagrade och mörka eller ljusa ölsorter. Ordförande Maj-Britt Norlander hälsade välkommen och presenterade kommande aktiviteter. Många resor till olika orter framöver presenterades av reseledare Ingegerd Nordlund, som sedan fick fullt upp med frågor samt att ta emot anmälningar.

Annons

Annons

Kvällens tema var musikquiz och för första gången fick medlemmarna träffa Lars Fyhr, en kompetent och alert quizledare. Lars delade ut frågeformulär och sedan kom rätt svåra frågor om sångare, årtal, kompositörer, melodifestivaler med mera. Lars spelade musikstycken till varje fråga och deltagarna samarbetade bordsvis med påhittade lagnamn.

När lagen hade besvarat de 10 frågorna, varav några hade delfrågor, samlades svaren in. Det visade sig att tre lag hade samma poäng vilket innebar att Lars spelade upp nya musikfrågor. Lagen höll samma takt och Lars fick fortsätta med utslagsfrågorna tills det slutligen laget ”Järnblästen” vann.

De tre kämpande lagen fick ta emot priser i form av presentkort hos The Bell. Pristagarna gratulerades med applåder och Lars fick ett varmt tack för en spännande och lättsam quiztävling som gärna kan få fortsätta en annan kväll på The Bell.

Maj-Britt Norlander

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy