Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Hudiksvall

Läsartext
Jubileumslunch för PRO-medlemmar i Hudiksvall

Detta är en läsartext.

Jubilarerna på bilden från vänster: Åke Östlund, Torsten Svärd, Christina Kluge, Siv Norin, Karin Fransson, Ove Larsson, Christine Styrman, Ove Wallin, Eivor Svensson, Gunvor Thenor, Gun Molander, Maj-Gun Wirkkala, Åke Carlsson, Elisabeth Persson, Akseli Parsmark, Gun Svensson och Bernt Collin. Sittande från vänster Ingegerd Norman och Gerd Landfeldt

Annons

Äntligen kunde PRO Hudiksvall bjuda och fira föreningens 80-, 85- och 90-åringar på lunch och på restaurang den 26 november.

De inbjudna medlemmarna var de som fyller år andra halvåret 2021. Naturligtvis var även anhöriga inbjudna vilket innebar att 29 gäster välkomnades till bords på Restaurang Strandpiren.

När alla ätit den goda laxlunchen och efterrätten passade ordförande på att berätta om den speciellt anpassade verksamheten som varit mestadels utomhus under pandemin och om de aktiviteter som nu startas upp både utom- och inomhus.

Annons

Annons

Det har blivit en tradition i föreningen att uppvakta med en jubileumslunch, men under pandemin fick föreningen uppvakta med matkassar i bostaden. Födelsedagsluncherna är ett bra sätt att träffas, prata minnen och känna gemenskap. PRO-föreningen vill på detta sätt visa uppskattning och kommer att verka för att traditionen fortsätter.

Jubilarerna uppvaktades med blommor från föreningen och firandet avslutades med fotografering av jubilarerna och en tillönskan om en fin adventstid, god jul och ett gott nytt år.

Maj-Britt Norlander

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy