Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Hudiksvall

Insändare
Har kommundirektören iklätt sig rollen som revisor?

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Bild: Torbjörn Ingvarsson

Annons

Har läst HT:s intressanta granskning av Glada Hudik-teaterns ekonomiska rundgång bland affärskompisar, vänner, hemliga sponsorer, mediekonsultationer och så vidare.

I HT den 5 november säger teaterchefen Pär Johansson att medieprofilen Jan Scherman räddat hans liv sedan journalister inom SVT:s "Uppdrag Granskning" ville honom illa. Johansson tillägger samtidigt att han inte har någon vänskapsrelation med Scherman. Men – på omstående sida i samma tidning säger Scherman "efter så många år finns också en vänskapsrelation". Vem ljuger?

Annons

Annons

Dålig stil att skylla på media istället för att erkänna sina misstag. Men kan det vara så enkelt att teaterchefen vill gottgöra medieprofilen efter avslöjandet för några år sedan i Uppdrag Granskning?

Var finns kommunens revisorer i det här sammanhanget? Eller har Hudiksvalls kommundirektör Bengt Friberg iklätt sig rollen som revisor eftersom han tycker att hela hanteringen varit okej, åtminstone fram till nu?

Eva Andersson (SD)

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy