Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Hudiksvall

Läsartext
Gemenskapens höstfest

Detta är en läsartext.

Julgröten som brukar vara tradition på Gemenskapens julfest byttes i år ut mot en härlig höstsoppa. Gemenskapen är en samling för daglediga i Höglidenkyrkan. Jolana Björke hälsade alla välkommen och särskilt de medverkande Stig Bergerståhl, Margit Andersson och Eva Edström som sjöng och spelade till dragspel och gitarr.

Deras repertoar är många gamla läsarsånger som publiken sjöng med i dragspelssolo av Stig, bland annat Linblomman Sommarskymning som han själv var upphov till

Annons

Annons

Innan soppan serverades sa Jolana några fina ord om hur värdefull alla är, oavsett vilka vi är. Den goda soppan med smörgås och kaffe med kaka serverades vilket smakade gott. Ytterligare sånger och allsånger följde, Han är min sång och min glädje med flera.

Jolana har alltid någon överraskning och i dag var inget undantag. Alla fick en lott och många varsin julklapp som vinst. Jolana fick en liten slant till julblomma och hon tackade alla och önskade en god jul när den kommer och att vi ses till våren igen.

Maj Anita Persson

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy