Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Hudiksvall

Läsartext
Samtalskväll om att handla klimatsmart

Detta är en läsartext.

Denise Fahlander

Annons

Missionsförsamlingen i Hudiksvall har gått med i nätverket Grön kyrka. Som ett led i det engagemanget arrangerades torsdagen 18 november, i samarbete med studieförbundet Bilda, en inspirerande samtalskväll med temat Handla klimatsmart.

Inbjuden talare var Denise Fahlander från HMV i Naturskyddsföreningen Gävleborg. Denise guidade deltagarna genom en mängd av olika miljömärkningar och olika faktorer man kan fundera över när man gör sina val av livsmedel, städ- och hygienprodukter, klädköp, teknikprylar med mera. Utan att skuldbelägga någon annan berättade Denise med humor och engagemang dels om egna radikala val och tankar om att leva så hållbart det går, dels delade hon miljöfakta från forskning och en hel del kloka tips. Deltagarna fick till exempel recept på hur man blandar sin egen deodorant av produkter man har hemma i skafferiet.

Annons

Annons

Inspirationsmaterial

Till fika dukades det upp härligt ekologiskt närproducerat bröd och som avslutning på kvällen spelades Änglamark av Taube.

Ingrid Westlund

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy