Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Nej nu får det vara nog

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Bild: Arkivbild

Annons

Det måste vara nolltolerans mot att sitta och mordhota politiker för deras agerande i olika frågor. Om inte så tar ni som hotar död på den demokratiska grundtanke som vårt samhälle vilar på och stoppar den fria debatten. Vi måste få tycka olika och få gå i debatt med dom personer vars beslut vi inte delar. Men en sådan ska vara sund och utan hot och personangrepp. Ni som hotar personer i olika beslutsfattande organ, hur skulle ni själva reagera om era barn blev mordhotad av en anonym. Bara för ett felpass i skolfotbollen eller att ni själva och era anhöriga skulle bli mordhotade för att ni tog sista parkeringsrutan med er bil.

Annons

Annons

Jag gillar inte er och det ni gör ni som mordhotar andra anonymt, ert agerande står mig upp i halsen. Men för den skull så går jag inte till så grova personangrepp som ni och har ni betänkt att ert agerande kan tas för ett gillande och godkännanden för någon galning att utföra det dåd som ni uppmanat till. Jag gillar att vi i Sverige ska kunna ha en fri och levande debatt utan osakliga personangrepp, men med full möjlighet att kritisera det jag inte gillar av det som sker i vårt land. Därför kritiserar jag nu er som mordhotar andra utan att jag för den skull hota er.

Spanarn

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy