Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Hudiksvall

Läsartext
Spänning och musik i Hög

Detta är en läsartext.

Text och musik från scenen i Högsgården med Gabriella Ullberg Westin och Kristofer Sundman. Foto: Ulla Hedman

Annons

Spänning och musik i skön förening var det på Högsgården lördagen 13 november. Det var en efterlängtad och uppskattad eftermiddag när Högsgårdens Bygdegårdsförening bjöd in till Afternoon tea.

Spänningen stod Hudiksvallsbördiga författaren Gabriella Ullberg Westin för. Hon delade med sig av händelser i sitt liv som ledde till att hon började att skriva. Hon berättade hur och var hon kunde hitta inspiration till hennes karaktärer. Med inlevelse läste hon början på sin nyaste deckare som handlar om morden i Hudiksvall.

Annons

Annons

Pianisten Kristofer Sundman, Hudiksvall men även tidigare Högsbo, stod för den sköna musiken. Han spelade musik som han själv har komponerat under pandemin. En svit i fem delar som han kallar ”Distance music”.

Som sig bör på ett “Afternoon tea” serverades publiken te, kaffe, nybakta scones, snittar, ost, marmelad och frukt som aktiva bybor i bygdegårdsföreningen hade dukat fram.

Helena Jonsson

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy