Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Söderhamn

Läsartext
PRO Ljusneorten höll möte

Detta är en läsartext.

Ljusneortens PRO höll sitt stadgeenliga höstmöte på Ljusne Folkets Hus tisdagen den 16 november. Ordförande Birgitta Tapper hälsade ett 50 tal medlemmar välkommen och då speciellt till dagens underhållare Björn Hagström.

Mötet började med sedvanliga mötesförhandlingar, bland annat med budgetgenomgång. Gällande verksamhetsplanen, så beslutades att den fastställes efter årsmötet när vi närmare vet vilka förutsättningar för diverse aktiviteter som gäller.

Annons

Annons

Höstens cirkelverksamheter är i full gång med sycirkel, läsecirkel, stavgång. Reseledarna informerade om en julkonserts resa till Stockholm den 12 december, och en resa till Iggesundsrevyn i februari, båda dessa med Lönns. En fråga att ta upp i KPR var den stora skräphögen på den så kallad OK-tomten i Ljusne.

Sedan var det dags för Björn som hade sammanställt ett lagom svårt musikquiz. Köksgruppen bjöd på en stor, fin smörgås med mycket gott på. Efter det så var det dags för den sedvanliga lotteridragningen, med priser från sygruppen, och kaffepaket. Ordförande Birgitta avslutade mötet och tackade alla som kommit.

Alf Allanius

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy