Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Ljusdal

Läsartext
Höstmöte för 75-årsjubilerande PRO Ljusdal

Detta är en läsartext.

PRO Ljusdal hade den 15 november höstmöte och 75-årsjubileum. Ett 80-tal medlemmar kom till Odd Fellow-lokalen för att delta. Ordförande Lennart Canskog öppnade mötet och hälsade välkomna.

Den preliminära verksamhetsplanen gicks igenom och godkändes. De verksamheter som för närvarande pågår är: linedance, sånggrupp, vinkunskap, yoga, boule sommarhalvåret, boccia vinterhalvåret, stavgång samt bowling.

Annons

Annons

Övriga aktiviteter: PRO-vetarna, pimpelfiske med korvgrillning, uteaktiviteter vår och höst, tipspromenad, gökotta, dagsresa vår/sommar, höstresa, en läs-och-resecirkel. Närmare uppgifter om plats och tid kan man få genom hemsidan eller kontakt med styrelsen. Adventsfest i december.

Årsavgiften är oförändrad. Styrelsens förslag till budget för nästa år föredrogs, godkändes och fastställdes. Årets adventsfest anordnas i Borr den 3 december där vi bjuder på risgrynsgröt och skinka.

75-årsfirandet började med en god trerätters-middag som bestod av toast Skagen, varmrätten av fläskfilé med potatisgratäng och desserten av kladdkaka med hallonsorbet.

Sånggruppen underhöll med några sånger och därefter sjöng Mats Skoog, Bengt Nord spelade gitarr och Stig Bergerstål spelade dragspel. Mycket uppskattat och vi sjöng med. Jan Nilsson berättade om PRO Ljusdals historia under 75 år.

Dagen avslutades med lottdragning där lokala företag hade skänkt många fina vinster som uppskattades av vinnarna.

Lennart Canskog

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy