Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Orientering

Läsartext
Säsongsavslutning för Hälsinglands unga orienterare

Nej, är jag här igen! Frustrationen var ibland stor bland deltagarna i lördagens inomhusorientering.

Detta är en läsartext.

Deltagarna på avslutningen för Hälsinglands OF. Foto: Johannes Tyve

Annons

Banläggaren, Hugo Flordal, hade skapat en klurig labyrint i Staffangymnasiet som avslutning för ungdomarna i Hälsinglands orienteringsförbund. Trots klurigheterna i banläggningen var det en uppskattad orienteringsstaffett.

Runt 40 ungdomar från Söderhamns OK, Hudiksvalls OK, Rehns BK och Alfta-Ösa OK deltog under dagen.

Efter den fick lagen samla poäng i bäst-i-test övningar som ordnades av ledare från de olika deltagande klubbarna. Här gällde det att både vara klurig och ha tungan rätt i mun för att lösa de olika uppgifterna. Rop och skratt ekade ut i korridorerna från rummen med testerna. Dagen avslutades med prisutdelning där hemmaklubben Söderhamns OK fick ta emot pris som årets raketklubb. Den enda klubb i distriktet som haft fler tävlande i år jämfört med 2019.

Annons

Annons

Alfta-Ösa hade flest deltager totalt och fick pris för årets mesta ungdomsklubb.

Individuella priser i Hälsinglands ungdomspris tilldelades tre Söderhamnsungdomar. I D12 fick Julia Tyve 3:e pris, i H12 fick Samuel Svensson 3:e pris och i samma klass blev Vilgot Sääf delad 1:a. Klubben summerar ett lyckat år med många deltagare på våra ungdomsträningar och vi ser fram emot ett nytt år som förhoppningsvis inte präglas av coronaviruset.

Johannes Tyve/Läsartext

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy