Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Hudiksvall

Läsartext
PRO Hudik åter hos HHC och Holmen Center

Detta är en läsartext.

PRO-jobbarna samlade i cafeterian.

Annons

PRO Hudiksvall har gjort nytta under hockeymatcherna under flera år. När coronapandemin lättade och det åter kom publik till matcherna var även PRO Hudik på plats.

Det är 18 medlemmar som ”jobbar” enligt ett schema med att vakta ingångar, sitta i entrékassan, sälja lotter samt vara värdar i VIP-lokalen. Det arbetslag som tjänstgör samlas en timme före matchstart vid entrén och därefter går de till sina ansvarsområden. Alla är iförda de röda hockeyjackorna med både HHC- och PRO-emblem.

Annons

Annons

Vid lämplig tidpunkt under matchen samlas gruppen och bjuds på kaffe och macka. Hösten har varit positiv med vinstresultat alla matcher utom den 12 november. Det har gjort att intresset för hockeyn ökat inte bara bland PRO-medlemmarna utan i hela kommunen. Under den här säsongen fick vi dessutom vara med om namnbytet på hallen till Holmens Center. En jättebra idé från Fredrik Jönsson gav PRO-föreningen möjlighet att få dela ishockeyintresset och nu fortsätter medlemmarna att vara på plats under hela säsongen.

Det har varit fantastiskt att få möta alla hockeyintresserade samt flera generationer Hudikbor och framför allt att vara marknadsförare för en vinnande Hudiksport.

”Vi håller vakt – ni håller takt!”

Maj-Britt Norlander

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy