Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Hennan

Läsartext
Medlemsmöte för PRO Hennan

Detta är en läsartext.

Ordförande och sekreterare under mötesförhandlingar.

Annons

Den 11 september höll PRO Hennan sitt höstmöte. Höstmötet följde inte till punkt och pricka stadgarnas föreskrifter, utan fick mer av karaktären vanligt medlemsmöte utökat med aktivitetsplaner och verksamhetsplan för första halvåret 2022. Det viktigaste som ligger framför föreningen fram till årsskiftet, är julmarknaden 27 november, som är av stor vikt för oss, samt julbordet 16 december.

Annons

Vår ordförande gick igenom den agenda, som delades ut vid mötets öppnande. Vid punkten aktiviteter och verksamhetsplan klargjorde Billy (vår ordf.) bakgrunden till de förslag som presenterades. Han berättade därvid också om ytterligare funderingar runt tänkta nya aktiviteter, som befinner sig på idéstadiet.

Annons

Billy påminde också om de resor som aviserats genom SamO:s försorg: buss till Birsta (shopping), Iggesundsrevyn (resa, biljetter, middag). All information ligger på hemsidan, och har dessutom distribuerats till medlemmarna.

En kort redogörelse om vad som föredragits på distriktets höstmöte gjordes, samt meddelades om en kurs i valberedningsfrågor, som startar 9 december. Kursen är öppen för alla som är intresserade. Hur många kurstillfällen, är ännu inte bestämt.

Det gavs också en kort summering om statusen beträffande KPR och den tänkta delaktighetsmodellen som ska ersätta den tidigare informationsmodellen.

Den enkät som sänts till föreningen beskrevs. Då den innehåller ett frågeformulär, som bör besvaras, beslutades att formuläret distribueras via mejl – till de medlemmar som har möjlighet att ta emot mejl. Enkäten genomförs av Ljusdals kommun i samarbete med Urban Utveckling. Vid besvarande av enkäten beslöts att styrelsen kommer att vara behjälplig om så önskas.

Enkäten kommer också att finnas tillgänglig på Ljusdals kommuns hemsida, men kommer också att finnas i receptionen.

Efter mötesförhandlingarna serverades kaffe med hemgjord smörgåstårta. Därefter spelades Bingo. Några kunde gå hem med en vinst, medan andra blev utan.

Som vanligt ett trivsamt möte. Ett stort antal deltagare.

Kurt L. Rådlund

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy