Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Söderhamn

Läsartext
PRO Sandarne hade budgetmöte

Detta är en läsartext.

Bild: Privat

Annons

PRO Sandarne genomförde den 9 november sitt höstmöte. Ordförande Sven Erik Jansson hälsade de närvarande medlemmarna samt Björn Hagström och Nicke Svensson välkomna till dagens möte.

Där efter genomfördes budgetmötet. Styrelsens förslag till medlemsavgifter, budget samt verksamhet och mötesplan för år 2022 godkändes av mötet:

PRO Sandarne skall även är 2022 medverka i PRO:s tävling "PRO-Vetarna".

Annons

PRO Sandarne möter PRO Ljusneorten på bortaplan, tävlings datum är inte fastställt. Ordförande avslutade budgetmötet.

Annons

Soppa och goda mackor kaffe samt kakor serverades av kökspersonalen, efter att hungern stillats överlämnade Sven Erik ord och scen till Björn Hagström och Nicke Svensson som framförde ett antal kända melodier, de lurade även mötesdeltagarna att sjunga med i några melodier såsom Gösta "Snoddas" Norgens flottarkärlek, Evert Taubes Flickan från Havanna med flera.

Bild: Privat

Ett mycket uppskattat musikprogram, publiken framförde ett stort tack och applåder till Björn och Nicke. Därefter startade och genomfördes dragningen på de försålda lotterna.

Ordförande avslutade mötet och framförde ett stort tack till köket: Margareta Eriksson och Ingmarie Wikström för den goda soppan, fika och bröd, samt till Björn och Nicke för trevlig och lättlyssnad musik.

Enar Granqvist

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy