Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Söderhamn

Läsartext
PRO Söderala-Marma hade höstmöte

Detta är en läsartext.

Gunnar Wallman

Annons

Ordförande Jarl Sten hälsade närmare 60 deltagare välkomna. Dagens underhållare Gunnar Wallman speciellt!

Började med sedvanliga höstmötesförhandlingar med budgetförslag och verksamhetsplan för 2022. Därefter information om den verksamhet som pågår nu i höst. Det är boulen, kören, snickarverkstan och handarbetsgrupperna som är igång. En resa till Iggesundsrevyn blir det den 23 januari. Datautbildning kan startas upp om intresse finns. Vi ska möta PRO Faxe i PRO-vetarna efter nyår.

Annons

Annons

Det har kommit en hel del frågor till KPR som ska tas upp när mötena kommer igång.

Trafikombudet påminner om att har man inte lagt på vinterdäcken så är det hög tid för det nu och kolla lyset så alla lampor fungerar! Och använd reflexväst eller reflexer!

Så var det dags för Gunnar med sin gitarr att ta plats på scenen! Publiken fick bestämma repertoaren med egna önskningar. Ibland fick han gräva långt ner i minnenas arkiv men han klarade av det mesta av förslagen! Det var verkligen trevligt!

Tjejerna i köket hade tillagat en fantastiskt god och len rotsakssoppa med ostmacka till. Och som dessert kladdkaka med hallongrädde!

Lotteridragningen avslutade traditionsenligt mötet.

Ordförande tackade alla som skänkt vinster till lotteriet, ett stort tack och applåder för den fantastiska maten som åstadkommits trots trassel med avstängt vatten och en spis som strejkade! Tack alla som kommit i snöslask och halka! Och tack Gunnar Wallman för underhållningen!

Vi ses nästa gång den 14 december då det blir luciafirande!

Laila Vennberg

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy