Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Hudiksvall

Läsartext
Bowling och ljuständning för PRO-medlemmar

Detta är en läsartext.

Viktigast är att ha roligt och lära känna varandra.

Annons

”När hösten kommer känns det bra att få krypa in hos bowlinghallen och träna lite andra muskler”, blev svaret från spelarna när promenadgruppen kom på besök.

Varje fredag klockan 11.00 leder Ove Skoglund ett bowlinggäng. Alla har fått lära sig det praktiska i spelet samt regler och tävlar nu mot varandra. Det blir en del strikar men även klot som hamnar i rännan. Viktigast är att ha roligt och att lära känna varandra. Hittills har det varit bara damer som spelat men snart kommer både boulespelarna och andra PRO-medlemmar och då blir det mixade lag. En trevlig och lättillgänglig lokal med bra service och möjlighet till fika förgyller aktiviteten.

Annons

Annons

Snart blir det mixade lag på PRO:s bowlingträffar.

Besöket gjordes den 5 november och då hade promenadgruppen först varit upp till kyrkogården på Sofiedal. Gruppen tände ljus för släktingar och vänner både vid ask- och minneslunden. Fina minnen och en stund av eftertanke blev dagens viktiga inslag. Alla kände harmoni och njöt av det vackra vädret samt konstaterade att kyrkogården var så välskött.

Gruppen tände ljus för släktingar och vänner.

Maj-Britt Norlander

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy